rust & ontspanning

Cadeaubon Kom op adem

Als jij iemand rust en ontspanning cadeau kan geven, dan zou je dat meteen doen, toch?
Dan heb ik goed nieuws voor je, vers van de pers: er zijn vanaf nu hele mooie cadeaubonnen te koop bij Kom op Adem!

Hoe fijn is het als je iemand om wie je geeft blij kan maken met een heerlijk moment voor zichzelf. Een origineel en persoonlijk cadeau, je gunt het de ander zo om even stil te staan en tot rust te komen.

Iemand is net verhuisd, ligt in scheiding, gaat met pensioen of zit thuis met een burn-out. Een collega die afscheid neemt of ziek is, een kersverse moeder of gewoon zomaar omdat ik je lief vindt…
Er zijn zoveel gelegenheden waarbij je iemand een hart onder de riem wilt steken of in het zonnetje wil zetten. Zoveel mensen die net iets té druk zijn en die een Adem-sessie of Trager-sessie heel goed kunnen gebruiken.

Wie ga jij blij maken?

Praktische informatie

Het is mogelijk om te kiezen voor een Adem-sessie van € 85,- of een Trager-sessie van € 95,-. Op mijn aanbod pagina vind je meer informatie over deze sessies. Vind je het moeilijk om een keuze te maken, dan kan  je ook een bedrag cadeau geven en de keuze overlaten aan de gelukkige ontvanger van jouw cadeaubon.
Is de sessie boven jouw budget, maar gun jij iemand dit moment van ontspanning? Dan kan je ook een deel van het bedrag cadeau doen en de ontvanger zelf een deel bij laten betalen.

Klik op de button om contact met me op te nemen en dan maken we samen iemand blij!

Neem contact op
Contact gegevens
06 - 16449916
evelien@kom-op-adem.nl
www.kom-op-adem.nl
Klavermeen 30
3844 PS Harderwijk
KvK: 71237550