Coach Evelien Kouwer in Harderwijk

Ruimte voor jezelf door coaching

De omgeving kan nogal wat van je vragen. En ook van jezelf moet je van alles. Dat kan onrust geven. Onzekerheid. Of nog andere emoties. Wil je patronen doorbreken, dichterbij jezelf komen en nieuwe energie opdoen? Ik ondersteun je graag met coaching in mijn praktijk in Harderwijk. Het goede nieuws is: het antwoord ligt in jezelf. Ik wil je inspireren om zelf stappen te zetten. Na een paar gesprekken heb je mogelijk al meer helderheid en inzicht.

Inzicht in jouw sterke en ontwikkelingspunten

Kies je voor mij als jouw coach? Dan start ik graag met twee tests. De elementen vierhoek (vuur, lucht, water, aarde) en de enneagram. Deze tests zeggen iets over welk type mens jij bent. Wat jouw sterke en ontwikkelingspunten zijn. Ze geven helderheid over jouw overlevingsstrategieën en jouw gevoeligheid voor bepaalde karaktereigenschappen van anderen. Kortom, je leert jezelf al gelijk een stuk beter kennen.

Coaching

Coaching-gesprekken in Harderwijk

Daarna beginnen met de coachgesprekken in mijn praktijk in Harderwijk. En die gesprekken verlopen bij iedereen weer net even anders. Iedereen loopt immers zijn eigen pad. Of het nu gaat om loopbaanvragen, relationele vragen of andere levensvragen: alles wat je bezighoudt – bewust en onbewust – komt aan bod. Vanzelfsprekend blijft het besprokene binnenskamers in vertrouwen.  

Klanten komen bijvoorbeeld naar mij met vragen zoals:


- Kun je me helpen te leren mijn grenzen aan te geven?
- Hoe word ik zekerder van mijzelf?
- Hoe verander ik mijn belemmerende gewoontes?
- Zit ik nog wel op de goede plek in mijn werk?
- Hoe kan ik mijn relaties beter onderhouden?
- Waar liggen mijn kwaliteiten?

Coaching vanuit gelijkwaardigheid

Als coach ondersteun ik mensen vanuit gelijkwaardigheid. Ik sta naast je. Niets moet. Op één ding na: je moet eerlijk naar jezelf durven kijken. Alleen dan kan ik je helpen. Ik ondersteun je bij het vinden van de antwoorden. Ik luister, analyseer en geef terug wat ik zie en hoor. Een vleugje humor en relativering helpt. Soms pas ik meditatie of ademhalingsoefeningen toe.  

Het is een beetje “jezelf opnieuw uitvinden”: Je leert jezelf beter accepteren en krijgt daardoor meer zelfvertrouwen en meer regie over je eigen leven. Je wordt gelijkwaardiger in relaties. Kortom,je krijgt meer ruimte om te leven en te werken vanuit bezieling. En weet je, soms is het helemaal niet zo ingewikkeld als je misschien denkt.

Een goede match is belangrijk

Ik, Evelien Kouwer, help je graag om te groeien. Ik ben gecertificeerd Bezielend Coach. Goed om te weten: een kennismakingsgesprek verplicht je tot niets en is gratis. Want voor succesvolle coaching is een goede match  belangrijk.

Contact gegevens
06 - 16449916
evelien@kom-op-adem.nl
www.kom-op-adem.nl
Klavermeen 30
3844 PS Harderwijk
KvK: 71237550