"Graag wil ik vanuit mijn eigen ervaring en opgedane kennis ook anderen laten zien dat er mogelijkheden zijn om ook zélf te leren je dagelijks leven positief te beïnvloeden"
- Evelien Kouwer

Evelien Kouwer

"Graag wil ik vanuit mijn eigen ervaring en opgedane kennis ook anderen laten zien dat er mogelijkheden zijn om ook zélf te leren je dagelijks leven positief te beïnvloeden"

Evelien Kouwer

Over mijzelf: Evelien Kouwer

Kom op Adem is de naam van mijn praktijk. In de loop van de jaren ben ik me er zelf zó bewust van geworden dat lichaam en geest één zijn dat ik me meer wilde verdiepen in de samenhang tussen die twee. Vandaar dat ik zelf cursussen ben gaan volgen. Ik merkte dat er zoveel te weten en te bereiken is op dit terrein. Bovendien bracht het me zelfvertrouwen en vandaar uit koos ik voor verdiepende opleidingen. Zo wil ik graag vanuit mijn eigen ervaring en opgedane kennis ook anderen laten zien dat er mogelijkheden zijn om ook zélf te leren je dagelijks leven positief te beïnvloeden.

Als mens leer je een leven lang. Ook mijn eigen ervaringen neem ik mee in mijn coaching, mits ze natuurlijk van toepassing zijn. Voordat ik aan de slag ging als zelfstandig coach, werkte ik jarenlang als leidinggevende in de zorg. Ik leerde waar mijn kwaliteiten liggen, hoe mensen denken en werken. En hoe ik mensen kan motiveren en inspireren.  

Ik analyseer wat ik zie en hoor. Ik geef concrete feedback, zodat jij zelf stappen kunt zetten richting meer ruimte, meer vrijheid en meer bezieling.

Intuïtie en opleiding

Als coach vertrouw ik op mijn intuïtie met in mijn rugzak de methodes en instrumenten die ik leerde in mijn leven en de opleidingen die ik volgde:
- 2022- 2022: opleiding Trager practitioner
- 2019: Energy Control methode (Stans van der Poel)
- 2018: Driedimensionale massage: massage, resonantie en cupping (MofyMento Beauty, Body en Inner Balance)
- 2018 hartcoherentie coach (HartFocus, Kees Blasé)
- 2017-2018: opleiding Bezielend Coachen (Adriaan Hoogendijk Coaching en Opleiding)
- 2014-2015: opleiding Ademcoach (Herleva)
- 2014-2019: diverse massagetrainingen

Ja! Ik maak een afspraak met Evelien

recensies

Lees hieronder de ervaringen van anderen

Jolanda was één van de deelnemers van het 'Gun het jezelf - Weekend' en deelde na afloop het volgende: Ik vind het mooi dat jullie zo'n veilige omgeving weten te creëren, waarin de meeste mensen uit hun comfort zone durven te komen! Dat zie je bij iedereen in zo'n groep terug!

Recensie - Jolanda

Evelien liet mij even een figuurlijke bewuste adempauze nemen in het denkproces over mijn loopbaan. Door te luisteren, door te vragen en er te zijn. Mede door de coaching van Evelien ben ik inmiddels begonnen aan een nieuwe uitdaging.

Recensie - Liesbeth

Ik kwam met veel boosheid in mijn lijf bij Evelien. Ik voelde daardoor veel spanning in mijn lijf. Evelien vroeg de juiste vragen en stelde voor om de oplossing te zoeken in het gevoel. Daarvoor ging ze fysiek mijn boosheid opzoeken en gaf mij letterlijk en figuurlijk de ruimte om die boosheid eruit te laten komen. En daaronder bleken ook nog diepere lagen te zitten, waar ook ruimte voor was. Hierdoor kon ik echt de boosheid uit mijn lichaam, leven krijgen en voelde ik letterlijk weer ruimte in mijn lijf en geest. Evelien is in staat om heel goed aan te voelen wat er met mensen gebeurd, en wat er vervolgens nodig is om daarin verder te komen. Ze is een prettige persoonlijkheid met humor, gevoel, goed luisteren en daadkrachtig handelen.

Recensie - Jan Vierhout
Bekijk alle recensies
Contact gegevens
06 - 27 42 23 38
evelien@kom-op-adem.nl
www.kom-op-adem.nl
Klavermeen 30
3844 PS Harderwijk
KvK: 71237550