"Graag wil ik vanuit mijn eigen ervaring en opgedane kennis ook anderen laten zien dat er mogelijkheden zijn om ook zélf te leren je dagelijks leven positief te beïnvloeden"
- Evelien Kouwer

Evelien Kouwer

"Graag wil ik vanuit mijn eigen ervaring en opgedane kennis ook anderen laten zien dat er mogelijkheden zijn om ook zélf te leren je dagelijks leven positief te beïnvloeden"

Evelien Kouwer

Over mijzelf: Evelien Kouwer

Als kind was ik al nieuwgierig naar wat de wereld mij te bieden had. Ik ben een levensgenieter, Ik kleur graag buiten de lijntjes, zorg graag voor anderen  en ben altijd weer benieuwd wat er achter de volgende deur te vinden is. Mijn carrière ontvouwt zich door wat er op mijn pad komt. Wat er ook gebeurt ik zie overal weer nieuwe kansen. Toch zat er een discrepantie tussen de hang naar vrijheid, onderzoeken wat de wereld mij te bieden heeft en het willen voldoen aan wat er van mij verwacht werd.

Dit zorgde voor lichamelijke en geestelijke klachten. Door coaching en verschillende cursussen ervaarde ik hoe belangrijk het is om lichaam en geest met elkaar te verbinden.
Het ademwerk en de TragerApproach (bepaalde vorm van lichaamswerk) leerde mij voelen hoe gebeurtenissen in mijn leven verankerd waren in mijn lichaam.  Het voelde als thuis komen in mezelf. Naar binnen keren is voor mij de sleutel om je te verbinden met wat je werkelijk bezield om vandaaruit de ander tegemoet te treden.  

Met mijn praktijk Kom Op Adem wil ik met mijn opgedane ervaring en kennis, vanuit eenvoud en rust de ander begeleiden om naar binnen te keren. In contact te komen met de innerlijke adem en je innerlijke stem. Graag laat ik je ervaren dat er mogelijkheden zijn om zelf te leren je leven positief te beïnvloeden. De weg naar binnen geeft rust, balans, zelfvertrouwen, bezieling en ruimte, dit heb ikzelf ervaren en dit gun ik jou ook.  

Dat je mag herbronnen in jezelf! 

Evelien is een NOBCO geregistreerd coach en opgeleid tot levens-loopbaan en bezielingcoach, verschillende vormen van ademwerk en trager prationer.

Intuïtie en opleiding

Als coach vertrouw ik op mijn intuïtie met in mijn rugzak de methodes en instrumenten die ik leerde in mijn leven en de opleidingen die ik volgde:

- 2023 Basiscursus 2e Spoorcoaching (Eliane van Beurkering, 2e spoorcoach.nl)
- 2021-heden: ademscholing Ervaarbare Adem (Diet Sijmons, Adembewust)
- 2020- 2022: opleiding Trager practitioner
- 2019: Energy Control methode (Stans van der Poel)
- 2018 hartcoherentie coach (HartFocus, Kees Blasé)
- 2017-2018: opleiding Bezielend Coachen (Adriaan Hoogendijk Coaching en Opleiding)
- 2014-2015: opleiding Ademcoach (Herleva)

Ja! Ik maak een afspraak met Evelien

recensies

Lees hieronder de ervaringen van anderen

Jolanda was één van de deelnemers van het 'Gun het jezelf - Weekend' en deelde na afloop het volgende: Ik vind het mooi dat jullie zo'n veilige omgeving weten te creëren, waarin de meeste mensen uit hun comfort zone durven te komen! Dat zie je bij iedereen in zo'n groep terug!

Recensie - Jolanda

Evelien liet mij even een figuurlijke bewuste adempauze nemen in het denkproces over mijn loopbaan. Door te luisteren, door te vragen en er te zijn. Mede door de coaching van Evelien ben ik inmiddels begonnen aan een nieuwe uitdaging.

Recensie - Liesbeth

Ik kwam met veel boosheid in mijn lijf bij Evelien. Ik voelde daardoor veel spanning in mijn lijf. Evelien vroeg de juiste vragen en stelde voor om de oplossing te zoeken in het gevoel. Daarvoor ging ze fysiek mijn boosheid opzoeken en gaf mij letterlijk en figuurlijk de ruimte om die boosheid eruit te laten komen. En daaronder bleken ook nog diepere lagen te zitten, waar ook ruimte voor was. Hierdoor kon ik echt de boosheid uit mijn lichaam, leven krijgen en voelde ik letterlijk weer ruimte in mijn lijf en geest. Evelien is in staat om heel goed aan te voelen wat er met mensen gebeurd, en wat er vervolgens nodig is om daarin verder te komen. Ze is een prettige persoonlijkheid met humor, gevoel, goed luisteren en daadkrachtig handelen.

Recensie - Jan Vierhout
Bekijk alle recensies
Contact gegevens
06 - 16449916
evelien@kom-op-adem.nl
www.kom-op-adem.nl
Klavermeen 30
3844 PS Harderwijk
KvK: 71237550