Massage Hardewijk

Herstel van de drukte
van alledag

Wil je lekker ontspannen? Heb je last van spierpijn en stijve gewrichten? Welkom op mijn massagetafel! Alleen al de aanraking heeft een positief effect op je lichaam en geest. Ik gebruik diverse massagetechnieken en -middelen, o.a de ontspannings- en sportmassage, de voetreflextherapie, Tuina-therapie, Indian Head massage, cupping en klank (klankschaal en stemvork). Je lichaam herstelt van de drukte van alledag. Je komt helemaal tot rust.

Plan een afspraak voor een massage

Combinatie van massage en cupping

Ik combineer een massage veelal met cupping. Cups zijn siliconen schrijven die zich vacuüm zuigen op de huid en zich makkelijk laten verplaatsen over de huid. De behandeling stimuleert de doorbloeding en de afvoer van afvalstoffen en vocht. Dit heeft een positief effect op je energiehuishouding. Je kan de cups overal laten aanbrengen, zoals op de rug en de benen.

Massage met klankschalen

Nóg meer diepgang krijgt de massage in combinatie met een klankschaal. Ik plaats deze, originele Tibetaanse, schaal op je lichaam en laat deze trillen. Dat geeft een ontspannen gevoel. Dat komt omdat ook ons eigen lichaam trilt op een bepaalde frequentie. Is er iets niet in balans of is er een blokkade in je lichaam, dan verandert die trilling. Klanken resonantie, afgestemd op je lichaam, werken hier positief op in. Dat zelfde effect bereik ik met speciale stemvorken.

klankschaal

Contact gegevens
06 - 27 42 23 38
info@kom-op-adem.nl
www.kom-op-adem.nl
klavermeen 30
3844 ps, Hardewijk
KvK: 71237550