Lees hieronder de ervaringen van anderen

Jolanda was één van de deelnemers van het 'Gun het jezelf - Weekend' en deelde na afloop het volgende: Ik vind het mooi dat jullie zo'n veilige omgeving weten te creëren, waarin de meeste mensen uit hun comfort zone durven te komen! Dat zie je bij iedereen in zo'n groep terug!

Recensie - Jolanda

Evelien liet mij even een figuurlijke bewuste adempauze nemen in het denkproces over mijn loopbaan. Door te luisteren, door te vragen en er te zijn. Mede door de coaching van Evelien ben ik inmiddels begonnen aan een nieuwe uitdaging.

Recensie - Liesbeth

Ik kwam met veel boosheid in mijn lijf bij Evelien. Ik voelde daardoor veel spanning in mijn lijf. Evelien vroeg de juiste vragen en stelde voor om de oplossing te zoeken in het gevoel. Daarvoor ging ze fysiek mijn boosheid opzoeken en gaf mij letterlijk en figuurlijk de ruimte om die boosheid eruit te laten komen. En daaronder bleken ook nog diepere lagen te zitten, waar ook ruimte voor was. Hierdoor kon ik echt de boosheid uit mijn lichaam, leven krijgen en voelde ik letterlijk weer ruimte in mijn lijf en geest. Evelien is in staat om heel goed aan te voelen wat er met mensen gebeurd, en wat er vervolgens nodig is om daarin verder te komen. Ze is een prettige persoonlijkheid met humor, gevoel, goed luisteren en daadkrachtig handelen.

Recensie - Jan Vierhout

De Kom op Adem training heb ik mogen ervaren als zeer prettig en boeiend. Evelien geeft training op een ontspannen manier, ze houdt het licht en luchtig, gelijker tijd is haar kennis groot. Haar aanstekelijke lach en fijne stem maakt dat de tijd voorbij vliegt. De groepen zijn niet te groot en Evelien geeft zorgvuldige aandacht voor een ieder!

Recensie - Jet

Het is genieten om een massage te krijgen bij Evelien! Je kunt zelf aangeven wat je wel/ niet prettig vindt. Het hele lichaam komt aan bod, daarbij hanteert ze een variatie aan technieken. De gezellige kamer en de tijd die Evelien voor je neemt zijn rustgevend, een aanrader!

Recensie - Woutera
Contact gegevens
06 - 16449916
evelien@kom-op-adem.nl
www.kom-op-adem.nl
Klavermeen 30
3844 PS Harderwijk
KvK: 71237550