Coach Evelien Kouwer in Harderwijk

Méér ruimte, veerkracht en bezieling

Wil jij meer energie?
wil jij niet langer tobben over wie je bent?
Wil jij zonder stress
naar je werk?
Wil jij Ontspannen omgaan met je partner of anderen?
Wil jij anders reageren bij
conflicten?
Wil jij rustiger ademhalen,
zonder hyperventilatie?
Wil jij beter je grenzen
aangeven?
Wil jij lichamelijke klachten verlichten?
wil je gewoon lekker ontspannen?
wil jij meer ruimte in je lichaam en geest?
Wil jij  meer balans ervaren in je stress-huishouding?
Wil jij je verdiepen in je loopbaan?
Wil jij rustiger ademhalen,
zonder hyperventilatie?
Wil je meer veerkracht?
Wil jij lichamelijke klachten
verlichten?
Wil jij meer energie?
of wil je meer ademruimte?

Zijn dit vragen die je bezighouden?

Het antwoord ligt in jezelf!

Zijn dit thema’s in jouw leven waar je eens goed naar zou willen kijken? Dit kan je verder helpen in relaties, je loopbaan of op het gebied van levensvragen. Kom je daar zelf niet uit? Welkom! Ik ben Evelien Kouwer, coach en eigenaar van Kom op Adem in Harderwijk. Je kunt bij mij terecht voor coaching, ademcoaching en trager approach. Ik begeleid je graag in de zoektocht naar meer ruimte, meer veerkracht, meer bezieling.

Evelien Kouwer

Coaching

De omgeving kan nogal wat van je vragen. En ook van jezelf moet je van alles. Dat kan onrust geven. Wil je patronen doorbreken, leren wat jouw (on)mogelijkheden zijn en zo nieuwe energie opdoen? Ik ondersteun je graag, vanuit de overtuiging dat de antwoorden in jezelf aanwezig zijn.

Meer over coaching Harderwijk

ademCoaching

Last van vermoeidheid, een opgejaagd gevoel, pijn in nek en schouders of problemen met de ademhaling, zoals benauwdheid of hyperventilatie? Een bewuste ademhaling is een prachtig, effectief middel om je rust en je veerkracht te vergroten. Ik help je met ademcoaching. Lichaam én geest komen tot rust.

Meer over ademcoaching Harderwijk

Trager approach

Wil je graag soepeler bewegen, meer rust door de dagelijkse hectiek, meer aandacht en plezier in wat je doet, zachtheid naar je zelf en je lichaam. Dan kan de Trager approach een mooie ingang zijn.  Via de Trager approach leer je weer in contact te komen met je lichaam. Vanuit aandacht naar je klachten kijken en op zoek naar de ruimte en mogelijkheden. Zo kom je weer in dieper contact met jezelf en kom je tot rust en krijg je nieuwe energie.

Meer over Trager approach Harderwijk

Trager approach

recensies

Lees hieronder de ervaringen van anderen

Jolanda was één van de deelnemers van het 'Gun het jezelf - Weekend' en deelde na afloop het volgende: Ik vind het mooi dat jullie zo'n veilige omgeving weten te creëren, waarin de meeste mensen uit hun comfort zone durven te komen! Dat zie je bij iedereen in zo'n groep terug!

Recensie - Jolanda

Evelien liet mij even een figuurlijke bewuste adempauze nemen in het denkproces over mijn loopbaan. Door te luisteren, door te vragen en er te zijn. Mede door de coaching van Evelien ben ik inmiddels begonnen aan een nieuwe uitdaging.

Recensie - Liesbeth

Ik kwam met veel boosheid in mijn lijf bij Evelien. Ik voelde daardoor veel spanning in mijn lijf. Evelien vroeg de juiste vragen en stelde voor om de oplossing te zoeken in het gevoel. Daarvoor ging ze fysiek mijn boosheid opzoeken en gaf mij letterlijk en figuurlijk de ruimte om die boosheid eruit te laten komen. En daaronder bleken ook nog diepere lagen te zitten, waar ook ruimte voor was. Hierdoor kon ik echt de boosheid uit mijn lichaam, leven krijgen en voelde ik letterlijk weer ruimte in mijn lijf en geest. Evelien is in staat om heel goed aan te voelen wat er met mensen gebeurd, en wat er vervolgens nodig is om daarin verder te komen. Ze is een prettige persoonlijkheid met humor, gevoel, goed luisteren en daadkrachtig handelen.

Recensie - Jan Vierhout
Bekijk alle recensies
Contact gegevens
06 - 16449916
evelien@kom-op-adem.nl
www.kom-op-adem.nl
Klavermeen 30
3844 PS Harderwijk
KvK: 71237550