January 12, 2024

Retraite Noorwegen 2024

Door:

Evelien Kouwer

Coach

Kom op adem in Noorwegen

Ben je op zoek naar een manier om je te herbronnen en wil je de verbinding met jezelf en de natuur versterken? Dan is deze adem- en lichaamswerk retreat in de Noorse natuur iets voor jou! Ik leidt samen met Lars Lutje Schipholt eind augustus een retraite waarin je helemaal tot jezelf kunt komen om jezelf te ontmoeten.

Lars woont en werkt in Noorwegen. Hij is de oprichters van Norway retreat en is gespecialiseerd in het organiseren van ontspannende en verdiepende retraites in de prachtige ruige Noorse natuur. De retraites vinden plaats op een prachtige locatie in Skåbu, Zuid-Noorwegen. Het hooggelegen dorpje en de oude boerderij van de retraiteplek zijn omgeven door bergen, bossen en meren.

Mijn liefde voor Noorwegen dateert al van 1980, toen ik voor het eerst in Noorwegen op vakantie was met familie. De ongereptheid, grootsheid en schoonheid van de natuur gaven mij een gevoel van verwondering, ontzag, nederigheid en dankbaarheid. Een land om van te houden en regelmatig naartoe terug te keren.

De adem en lichaamswerk retraite bij ‘Norway Retreat’ is een unieke kans voor jou om te vertragen, te ontspannen en meer in contact te komen met jezelf. Kortom, ‘Kom op adem’ en herbron jezelf met een Noorwegen retraite.

Lees verder op: www.kom-op-adem.nl/event/retraite-herbron-jezelf

Nieuwsgierig naar meer?

Maak dan een connectie op LinkedIn, Instagram of Facebook, of klik op de knop hieronder voor een vrijblijvende afspraak.

Maak vrijblijvend een afspraak

January 12, 2024

Retraite Noorwegen 2024

Retraite Herbron jezelf - van 28 augustus t/m 4 september 2024 op een prachtige locatie in Skåbu.

Bekijk blog
Bekijk post

February 23, 2023

Wie ga jij blij maken?

Als jij iemand rust en ontspanning cadeau kan geven, dan zou je dat meteen doen, toch? Dan heb ik goed

Bekijk blog
Bekijk post

February 7, 2023

Momentje voor jezelf

Op een bankje aan het water - rust en stilte

Bekijk blog
Bekijk post
Contact gegevens
06 - 16449916
evelien@kom-op-adem.nl
www.kom-op-adem.nl
Klavermeen 30
3844 PS Harderwijk
KvK: 71237550